Информация за Клуба

КЛУБ НА КНИГАТА АБАГАР Преди двадесет и три години издателство МАРИЯ АРАБАДЖИЕВА (АБАГАР-София) създаде единствения по рода си в България Клуб на книгата, организиран по модела на световните клубни системи. Клубът на книгата е средство за развитие на директни контакти между създателите на книгите и техните читатели и почитатели. И преди всичко Клубът е общество от хора, които приемат книгата не като стока, а като изкуство - като достъп до световната цивилизация, като начин за преосмисляне на житейската ни фолософия. Клубът трябва да се приема като израз на стремежа на стотици хора да опазят книгата като културна ценност.

Клубът предлага широк спектър заглавия, обхващащи множество тематични направления: енциклопедии и справочници, научна и научно-популярна литература, художествена и детска литература. КЛУБ НА КНИГАТА АБАГАР предлага само книги с прецизно подбрана тематика, с високо ниво на текстовото и илюстративно представяне, с качествена полиграфическа изработка.

КЛУБ НА КНИГАТА АБАГАР Ви осигурява уникалната възможност да купувате книгите на издателствата МАРИЯ АРАБАДЖИЕВА /АБАГАР-София/ и МИРИАМ ПЪБЛИШИНГ с отстъпка от 20%. Книгите за заверка на членството се предлагат с 35% и 30% отстъпка от коричната цена. Клубът предлага за своите членове и специални цени (с отстъпки, достигащи до 60%) за комплекти луксозни многотомни енциклопедии и някои библиотечни поредици.

За улеснение на своите членове Клубът може да достави на корични цени книгите на всяко българско издателство, при условие, че са налични в търговската мрежа. За да станете член на Клуба и да поддържате участието си в него, е достатъчно всяка календарна година да купите едно от предложените от Клуба тринадесет заглавия за заверка на членството. Изборът Ви трябва да бъде направен само сред заглавията, вече излезли от печат! За тази цел внимателно следете забележката, която пояснява всяко заглавие за заверка.Тези 13 книги са подбрани от различни тематични направления и Клубът Ви ги предлага с уникално висока отстъпка: -"книгата на годината” - с 35% отстъпка - останалите 12 книги - с 30% отстъпка. Тази "символична” такса Ви дава възможност да купувате с отстъпка всяко от предлаганите от клубната система заглавия, да получавате бюлетините и каталожното списание на Клуба, които дават информация за заглавията за заверка, за коричните и клубни цени на всички предлагани книги, за нови издателски проекти, за автори, заглавия и поредици, покани за премиери и форуми на Клуба.

КЛУБ НА КНИГАТА АБАГАР е организатор на редица културни обществени изяви - премиери на нови книги, представяния на издателства, поредици и автори; есенни и пролетни форуми на книгата, които са своеобразна симбиоза на всички изкуства.

КЛУБ НА КНИГАТА АБАГАР
e-mail:

clubabagar@yahoo.com

clubabagar@gmail.com

www.clubabagar.com

Шоурум на Клуба:

София, 1113 ж.к. Изток,
ул. "Райко Алексиев" 40 бл. 215, ап 15

(вход откъм ул. Тарас Шевченко)

Работно време: вторник, сряда и четвъртък от 12.30 до 19.30 ч.

GSM 0895 713 112; 0895 713 222