Поръчка на книги през страницата.

На вниманието на всички, които поръчват книги през страницата на Клуб на книгата АБАГАР!

За да станете член на Клуба и да поддържате участието си в него, е достатъчно всяка календарна година да купите едно от предложените от Клуба 13 заглавия за заверка на членството.Това Ви усигурява възможността да купувате всички книги на издателствата МАРИЯ АРАБАДЖИЕВА и МИРИАМ, представяни от КЛУБ НА КНИГАТА АБАГАР, на специални цени, с търговска отстъпка от 20 до 35%. Купуването на едно от обявените 13 заглавия е Вашата символична такса за членство в Клуба - тази символична такса важи за 1 календарна година. В началото на всяка следваща календарна година трябва да подновите членството си, като поръчате отново едно от предложените 13 заглавия за заверка на членството.

Изборът Ви трябва да бъде направен само сред заглавията, вече излезли от печат! За тази цел внимателно следете забележката, която пояснява всяко заглавие за заверка. Тези 13 книги са подбрани от различни тематични направления и Клубът Ви ги предлага с уникално висока отстъпка: -книгата на годината - с 35% отстъпка - останалите 12 книги - с 30% отстъпка.

Постоянна отстъпка за членовете на Клуба - 20%;

Начин за доставка:

Редовната заверка за всяка календарна година е единственото условие да ползвате всички привилегии, които Ви дава членството в КЛУБ НА КНИГАТА АБАГАР, както и да участвате в разпределението на годишните награди на Клуба.

Доставката на поръчаните от вас книги се осъществява чрез куриерска фирма SPEEDY.

Има и възможност за доставка до поискване до удобен за клиента офис на SPEEDY - само ни напишете удобен за вас офис на куриера.

Поръчките се изпълняват до 2 календарни дни в столицата и от 3-4 дни, с икономична доставка в провинцията.

Ако някое заглавие от поръчката Ви е изчерпано в този момент, наш представител ще се свърже с вас, за да бъда уточнено до колко време ще го има налично и ще можем да ви го изпратим.

Възможност да доставка на книги до чужбина:

Предлагаме и услуга за доставки на книги в чужбина, като моделът за изпращане е следният:

Работим с куриерска фирма "Спиди". Тъй като те не доставят пратки с пощенски паричен превод навсякъде в чужбина, моделът за изпращане е следният: след като получим поръчката ви, изпращаме по посочения ви имейл проформа фактура, която включва книгите и доставката. Изпращаме пратката с услугата DPD ECONOMY OICK-UY - от врата подател до врата получател, като стойността на доставката се определя според тежестта на колета и държавата за доставка. След като сумата бъде преведена по банковата сметка на фирмата ни, веднага изпращаме колета и ви пишем потвърждаващ имейл с данните за доставката и ориентировъчен срок, в рамките на който ще го получите. Те ще се свържат също с вас, като в деня на доставката е желателно да има някой на адреса ви. Съответно ще ви помолим да ни потвърдите по имейл, че сте получили книгите, за да сме сигурни, че всичко е наред.

Ако имате допълнителни въпроси, свържете се с нас: email - clubabagar@yahoo.com или на GSM +359 895 713 112.

Обръщаме се към Вас с молба да не изпращате поръчки за книги, които впоследствие да връщате!

За повече информация:

GSM: 0895 713 112 и 0895 713 222

e-mail:

clubabagar@yahoo.com

clubabagar@gmail.com

Ако имате някакви въпроси или искате да получите допълнително информация за продуктите предлагани в тази страница, можете да се свържете с нас на посочените координати или да ни пишете e-mail или в социалните мрежи, или пък да попълнете посочената по-долу форма за контакти, след което наш служител ще се свърже с Вас.