Как да стана член на Клуба?

За да станете член на Клуба и да поддържате участието си в него, е достатъчно всяка календарна година да купите едно от предложените от Клуба 13 заглавия за заверка на членството.Това Ви усигурява възможността да купувате всички книги на издателствата МАРИЯ АРАБАДЖИЕВА и МИРИАМ, представяни от КЛУБ НА КНИГАТА

АБАГАР, на специални цени, с търговска отстъпка от 20 до 35%. Купуването на едно от обявените 13 заглавия е Вашата символична такса за членство в Клуба - тази символична такса важи за 1 календарна година. В началото на всяка следваща календарна година трябва да подновите членството си, като поръчате отново едно от предложените 13 заглавия за заверка на членството.

Изборът Ви трябва да бъде направен само сред заглавията, вече излезли от печат! За тази цел внимателно следете забележката, която пояснява всяко заглавие за заверка. Тези 13 книги са подбрани от различни тематични направления и Клубът Ви ги предлага с уникално висока отстъпка: -книгата на годината - с 35% отстъпка - останалите 12 книги - с 30% отстъпка. Редовната заверка за всяка календарна година е единственото условие да ползвате всички привилегии, които Ви дава членството в КЛУБ НА КНИГАТА АБАГАР, както и да участвате в разпределението на годишните награди на Клуба.

Ако вече сте купили всички от предложените от нас книги за заверка на членството Ви в Клуба, молим Ви да се свържете с нас или да ни изпратите съобщение, за да Ви предложим друго заглавие за заверка!

При желание да станете член на Клуба, можете също така да заповядате и в нашата приемна:

София, 1113 ж.к. Изток,

ул. "Райко Алексиев" 40 бл. 215 (ап 2, партер) (вход откъм ул. Тарас Шевченко)

Работно време от 12.00 до 19.00 ч. всеки делничен ден.

Координати за връзка с нас:

GSM: 0895 713 112; 0895 713 222

e-mail:

clubabagar@yahoo.com;

clubabagar@gmail.com